Közepesen hosszú vagy hosszú idõtartamra való tartósításhoz az ételeket sokkfagyasztani kell (-18°C vagy alacsonyabb). A fagyasztás azt jelenti, hogy az élelmiszerekben lévõ folyadékok kikristályosodnak. Az Irinox sokkoló segítségével a hideg (-40°C-on) igen gyorsan bejut a termék magjához. A maghõmérséklet rövid idõn belül eléri a -18°C ot. Így nem képzõdnek mikrokristályok és ezek semmilyen módon nem károsítják a terméket. A nyers, még el nem készített élelmiszereket, félkész ételeket és a készre fõzött ételeket problémamentesen lehet sokkfagyasztani. Kiolvasztáskor nincs folyadékveszteség. Az állag, szín, íz árnyalatok és a súly ill. az eredeti minõség megmarad.
1990 óta vagyunk a hazai piacon, és ez idő alatt sikerült az egyik piacvezető nagykonyhai tervező-, forgalmazó-, és kivitelező céggé válni Magyarországon. A Gastro Hotel széles spektrumban kínál vendéglátóipari bernedezéseket és azokat szakmember gárdájával be is építi. A cél természetesen az, hogy a nálunk vásárolt tökéletes konyha megvalósításuljon. Mindegy, hogy naponta 30 vagy 10000 adag étel készül a majdani konyhán, a Gastro Hotel az Ön partnere tervezéstől kivitelezésig. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Célunk, hogy minden nagykonyha-technikában adódó új feladat esetén a legújabb technológiát alkalmazhassuk, és megtaláljuk a tökéletes megoldást. Úgy gondoljuk, hogy a professzionális konyhai minőség megtartásakor a rutinmegoldások a stagnálás kezdetét jelentik, sokszor az innováció akadályai. Olyan márkákat és megoldásokat igyekszünk minden fejlesztéskor ajánlani és beépíteni, melyek biztosítják a prémium minőségű ételek elkészítését.