6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu
+36-76-341-483
+36-76-341-718

Gastro Shop

Gastro Hotel

Újdonságok

Neutral elem

Hasznos kiegészítôje a fôzôblokknak, erôsített munkalappal. Felületére esetleg higiénialap helyezhetô. Kapható fiókos kivitel is.

Beépített mosogató
A beépített medence peremmel van körülvéve a vízkilépés megakadályozására. A leeresztô-túlfolyó egyszerû és higiénikus. Szériatartozék a karos keverôcsap.

Alsórész
Kompletten rozsdamentes nemesacélból készül. Kivitel: Jobb vagy baloldali ajtós, fiókos, tepsitartó sines vagy fûthetô belsô tér. Felsô modulok szerinti méret.

Elektromos & Gáz vízfürdô
Kompletten rozsdamentes nemesacélból biztonsági leeresztôcsap hosz-szabbítócsôvel. Mélyhúzott medence peremmel, GN méret. Gázos kivitel gázszeleppel, biztonsági thermoelem, piezzo elektromos gyújtás. Elektromos kivitel 60°C–90 °C-ig állítható thermostat, biztonsági thermostat a szárazüzem ellen.
Termék szűrő
Szélesség
Mélység
Magasság
Ár
Szűrők megjelenítése

NAGYKONYHÁK BERENDEZÉSE

48 éve a gasztronómiában

31 éve Magyarországon

  • Hatékony, megbízható szerviz
  • Szakképzett személyzet
  • Saját tervezõ részleg
  • Hozzáértõ tanácsadás
  • Rövid szállítási határidõ
  • Elõnyös árak
  • Rugalmasság és vevõközeliség
  • Fejlett technika
  • Széles áruválaszték

Kapcsolat

6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu

Linkek

Gastro Group - Értékeink

1990 óta vagyunk a hazai piacon, és ez idő alatt sikerült az egyik piacvezető nagykonyhai tervező-, forgalmazó-, és kivitelező céggé válni Magyarországon. A Gastro Hotel széles spektrumban kínál vendéglátóipari bernedezéseket és azokat szakmember gárdájával be is építi. A cél természetesen az, hogy a nálunk vásárolt tökéletes konyha megvalósításuljon. Mindegy, hogy naponta 30 vagy 10000 adag étel készül a majdani konyhán, a Gastro Hotel az Ön partnere tervezéstől kivitelezésig. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Célunk, hogy minden nagykonyha-technikában adódó új feladat esetén a legújabb technológiát alkalmazhassuk, és megtaláljuk a tökéletes megoldást. Úgy gondoljuk, hogy a professzionális konyhai minőség megtartásakor a rutinmegoldások a stagnálás kezdetét jelentik, sokszor az innováció akadályai. Olyan márkákat és megoldásokat igyekszünk minden fejlesztéskor ajánlani és beépíteni, melyek biztosítják a prémium minőségű ételek elkészítését.
© Copyright 2018. Gastro Group Kft. / Minden jog fenntartva. / Mai látogatók: 7 db / Mindenkori látogatók: 11627 db / Impresszum