6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu
+36-76-341-483
+36-76-341-718

Gastro Shop

Gastro Hotel

Újdonságok

Melegentartó

Külsõ szervírozás: nem problémaRM és RC: Moduline modellek az ételek regenerálásáraés + 65 °C-on történõ melegentarására.Ideális a kitelepülõ konyhák számára és bankett rendezvények alkalmával a pontos és megbízható szervírozáshoz, amikor a fõzõkonyha a rendezvénytõl távol van. A ROLLER CHEF fel van szerelve hangjelzõvel, mely jelez az üzemi hõmérséklet elérésekor, illetve a melegentartó fázis aktivizálódásakor.
A tartály adja a különbséget Az RM és RC modellek rendelkeznek egy feltölthetõ víztartállyal, mely biztosítja a kilma chef mûködését, (Az E kivitel opcióként tartalmazza) egy különleges rendszert az étel sütõtérbe történõ újra felmelegítésére és az ezutáni melegentartására. Nagy kerekek: magasabb komfort! A Moduline ROLLER CHEF modellei nagy kerekekkel (125 mm vagy 150 mm átmérõ) készülnek, melyek egy abszolút nyugodt vibráció mentes mozgást biztosítanak. Oldalt megerõsített lökhárító és ergonómikus, a modellek megfelelõ vízszintes vagy függõleges lekerekített fogantyúk vannak szerelve. Szabályzott forró levegõ elosztás A fûtés nagy teljesítményû beépített fûtõtestekbõl áll. A forró levegõ áramlás úgy van vezetve és szabályozva, hogy gyorsan és azonos eloszlással hasson a hõmérséklet a sütõtér minden pontján a közepétõl a sarkokig. A fõzõtér minden pontjában, minden pillanatban azonos mennyiségû légáramlás mérhetõ a ventilátor lapátok hatásaként.
Termék szűrő
Szélesség
Mélység
Magasság
Ár
Szűrők megjelenítése

NAGYKONYHÁK BERENDEZÉSE

48 éve a gasztronómiában

31 éve Magyarországon

  • Hatékony, megbízható szerviz
  • Szakképzett személyzet
  • Saját tervezõ részleg
  • Hozzáértõ tanácsadás
  • Rövid szállítási határidõ
  • Elõnyös árak
  • Rugalmasság és vevõközeliség
  • Fejlett technika
  • Széles áruválaszték

Kapcsolat

6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu

Linkek

Gastro Group - Értékeink

1990 óta vagyunk a hazai piacon, és ez idő alatt sikerült az egyik piacvezető nagykonyhai tervező-, forgalmazó-, és kivitelező céggé válni Magyarországon. A Gastro Hotel széles spektrumban kínál vendéglátóipari bernedezéseket és azokat szakmember gárdájával be is építi. A cél természetesen az, hogy a nálunk vásárolt tökéletes konyha megvalósításuljon. Mindegy, hogy naponta 30 vagy 10000 adag étel készül a majdani konyhán, a Gastro Hotel az Ön partnere tervezéstől kivitelezésig. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Célunk, hogy minden nagykonyha-technikában adódó új feladat esetén a legújabb technológiát alkalmazhassuk, és megtaláljuk a tökéletes megoldást. Úgy gondoljuk, hogy a professzionális konyhai minőség megtartásakor a rutinmegoldások a stagnálás kezdetét jelentik, sokszor az innováció akadályai. Olyan márkákat és megoldásokat igyekszünk minden fejlesztéskor ajánlani és beépíteni, melyek biztosítják a prémium minőségű ételek elkészítését.
© Copyright 2018. Gastro Group Kft. / Minden jog fenntartva. / Mai látogatók: 7 db / Mindenkori látogatók: 11112 db / Impresszum