6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu
+36-76-341-483
+36-76-341-718

Gastro Shop

Gastro Hotel

Újdonságok

Főzőüst

Elektr. indirekt fôzôüst
AISI 316 rozsdamentes kerek belsô üsttel, szerelt vízfeltöltô csappal, állítható magasságú lábakon, kettôs fal lágyított vízzel való feltöltése manuálisan, nyomásmérô, komplett rozsdamentes AISI 304 18/10 kivitelben.

Gázos indirekt fôzôüst
AISI 316 rozsdamentes kerek belsô üsttel, szerelt vízfeltöltô csappal, állítható magasságú lábakon, piezzó gyújtással, kettôs fal lágyított vízzel való feltöltése manuálisan, megemelt égéstermék elvezetô ráccsal, nyomásmérô, komplett rozsdamentes AISI 304 18/10 kivitelben.

Gázos fôzôüst
AISI 316 rozsdamentes kerek belsô üsttel, szerelt vízfeltöltô csappal, állítható magasságú lábakon, piezzó gyújtással, megemelt égéstermék elvezetô ráccsal, nyomásmérô, komplett rozsdamentes AISI 304 18/10 kivitelben.
Termék szűrő
Szélesség
Mélység
Magasság
Ár
Szűrők megjelenítése

NAGYKONYHÁK BERENDEZÉSE

48 éve a gasztronómiában

31 éve Magyarországon

  • Hatékony, megbízható szerviz
  • Szakképzett személyzet
  • Saját tervezõ részleg
  • Hozzáértõ tanácsadás
  • Rövid szállítási határidõ
  • Elõnyös árak
  • Rugalmasság és vevõközeliség
  • Fejlett technika
  • Széles áruválaszték

Kapcsolat

6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu

Linkek

Gastro Group - Értékeink

1990 óta vagyunk a hazai piacon, és ez idő alatt sikerült az egyik piacvezető nagykonyhai tervező-, forgalmazó-, és kivitelező céggé válni Magyarországon. A Gastro Hotel széles spektrumban kínál vendéglátóipari bernedezéseket és azokat szakmember gárdájával be is építi. A cél természetesen az, hogy a nálunk vásárolt tökéletes konyha megvalósításuljon. Mindegy, hogy naponta 30 vagy 10000 adag étel készül a majdani konyhán, a Gastro Hotel az Ön partnere tervezéstől kivitelezésig. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Célunk, hogy minden nagykonyha-technikában adódó új feladat esetén a legújabb technológiát alkalmazhassuk, és megtaláljuk a tökéletes megoldást. Úgy gondoljuk, hogy a professzionális konyhai minőség megtartásakor a rutinmegoldások a stagnálás kezdetét jelentik, sokszor az innováció akadályai. Olyan márkákat és megoldásokat igyekszünk minden fejlesztéskor ajánlani és beépíteni, melyek biztosítják a prémium minőségű ételek elkészítését.
© Copyright 2018. Gastro Group Kft. / Minden jog fenntartva. / Mai látogatók: 7 db / Mindenkori látogatók: 11112 db / Impresszum