6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu
+36-76-341-483
+36-76-341-718

Gastro Shop

Gastro Hotel

Újdonságok

Elektromos tűzhelyek

Elektromos & Gáz-tûzhely sütôvel

Elektr. Tûzhely: A fôzôlapok hermetikusan rögzítve, körülöttük a felsô lap felperemezve a folyadékleszivárgás ellen. Gyors fôzôlapok, túlfûtés elleni védelemmel. 7 fokozatú kapcsoló, laponként thermostat.

Gáz tûzhely:     Az edénytartó rácsok saválló, zománcozott öntöttvasból. Mélyhúzott felsô lap. Az égôk thermoelemmel biztosítva,  automatikusan  elzárják  a  gázt  a  láng  elalvásakor. Piezzoelektromos  gyújtás.

Elektr. sütô:     Multifunkcionális sütô grillel, légkeverô ventillátorral. Az ajtó dupla keményüveggel. Belsô világítás. A sütô saválló lemezbôl. Hôfokszabályozás thermostattal 0–250 °C-ig. Gáz sütô: Hôfokszabályzó thermostat. Elektromos gyújtás.
 
Termék szűrő
Szélesség
Mélység
Magasság
Ár
Szűrők megjelenítése

NAGYKONYHÁK BERENDEZÉSE

42 éve a gasztronómiában

25 éve Magyarországon

  • Hatékony, megbízható szerviz
  • Szakképzett személyzet
  • Saját tervezõ részleg
  • Hozzáértõ tanácsadás
  • Rövid szállítási határidõ
  • Elõnyös árak
  • Rugalmasság és vevõközeliség
  • Fejlett technika
  • Széles áruválaszték

Kapcsolat

6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
info@gastrogroup.hu
ertekesites@gastrogroup.hu

Linkek

Gastro Group - Értékeink

1990 óta vagyunk a hazai piacon, és ez idő alatt sikerült az egyik piacvezető nagykonyhai tervező-, forgalmazó-, és kivitelező céggé válni Magyarországon. A Gastro Hotel széles spektrumban kínál vendéglátóipari bernedezéseket és azokat szakmember gárdájával be is építi. A cél természetesen az, hogy a nálunk vásárolt tökéletes konyha megvalósításuljon. Mindegy, hogy naponta 30 vagy 10000 adag étel készül a majdani konyhán, a Gastro Hotel az Ön partnere tervezéstől kivitelezésig. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Célunk, hogy minden nagykonyha-technikában adódó új feladat esetén a legújabb technológiát alkalmazhassuk, és megtaláljuk a tökéletes megoldást. Úgy gondoljuk, hogy a professzionális konyhai minőség megtartásakor a rutinmegoldások a stagnálás kezdetét jelentik, sokszor az innováció akadályai. Olyan márkákat és megoldásokat igyekszünk minden fejlesztéskor ajánlani és beépíteni, melyek biztosítják a prémium minőségű ételek elkészítését.
© Copyright 2018. Gastro Group Kft. / Minden jog fenntartva. / Mai látogatók: 3 db / Mindenkori látogatók: 7704 db / Impresszum