Specifikusan magas fûtôteljesítmény garantálja, hogy az étel medencébe való helyezése után az olaj hômérséklete minimális ideig csökken. Speciálisan kialakított medence „hideg zóná”-val az olaj továbbhasználhatósága végett. Hôfokszabályozás thermostattal 190 °C-ig , védelem biztonsági thermostattal. Felbillenthetô fûtôtest a medence könnyebb tisztíthatósága miatt. Medencénként 1 kosár és 1 fedô.
1990 óta vagyunk a hazai piacon, és ez idő alatt sikerült az egyik piacvezető nagykonyhai tervező-, forgalmazó-, és kivitelező céggé válni Magyarországon. A Gastro Hotel széles spektrumban kínál vendéglátóipari bernedezéseket és azokat szakmember gárdájával be is építi. A cél természetesen az, hogy a nálunk vásárolt tökéletes konyha megvalósításuljon. Mindegy, hogy naponta 30 vagy 10000 adag étel készül a majdani konyhán, a Gastro Hotel az Ön partnere tervezéstől kivitelezésig. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vevőink között üdvözölhetjük.
Célunk, hogy minden nagykonyha-technikában adódó új feladat esetén a legújabb technológiát alkalmazhassuk, és megtaláljuk a tökéletes megoldást. Úgy gondoljuk, hogy a professzionális konyhai minőség megtartásakor a rutinmegoldások a stagnálás kezdetét jelentik, sokszor az innováció akadályai. Olyan márkákat és megoldásokat igyekszünk minden fejlesztéskor ajánlani és beépíteni, melyek biztosítják a prémium minőségű ételek elkészítését.