WKb 4212-21 001

Termék

Modell: WKb 4212-21 001
Cikkszám: LI-9005382235379
Készlet: 1 db
Garancia: 60 hónap
Ár: 539 €

Méret

Szélesség: 600 mm
Mélység: 739 mm
Magasság: 1650 mm

Tulajdonságok

Liebherr borklíma szekrény Vinothek WKb 4212

.Annak érdekében, hogy borai érlelődjenek és tartósan tárolhatók legyenek, a boros szekrényben a körülményeknek hasonlóaknak kell lenniük, mint a borospincében. A Liebherr Vinothek WKb 4212 borklíma szekrény ideális erre. Az állandó hőmérséklet az egész készülékben garantált és az aktívszén szűrővel folyamatosan szűrt frisslevegő-ellátás mindig az optimálislevegőminőségről gondoskodik. A kapcsolható szellőzés biztosítja a megfelelő páratartalom szabályozást.               A Vinothek Wkb 4212 borklíma szekrényben bizonyos mennyiségű bor temperálására és ivási hőmérsékleten tartására is van lehetőség. A borok tiszta hőmérséklet-szabályozására, különösen, ha különböző borfajtákról és/vagy pezsgőkről van szó, a különböző hőmérsékleti zónákkal vagy hőmérsékleti rétegekkel rendelkező borhőmérséklet-szekrény megfelelőbb. A Vinothek borklíma szekrénynek csak egy hőmérsékleti zónája van, ami azt jelenti, hogy csak egyfajta bor temperálható.

A biztonságos tároláshoz, kifejezetten a bordeaux-i palackokhoz szabott, kézműves és természetes fából készült polcokat használnak. Ezek állítható magasságúak.

Precíz elektronnal felszerelve. Vezérlő és digitális hőmérséklet kijelző, a hőmérséklet tartomány +5°C és +20°C között állítható, igénytől és borfajtától függően. A beépített gyerekzár megakadályozza a véletlen paraméter-beállításokat a vezérlőpulton. Ezenkívül a riasztók bizonyos szintű biztonságot nyújtanak értékes borai számára. Ilyen módon hiba esetén akusztikus és optikai figyelmeztető jelzés, az ajtó kinyitásakor pedig hangjelzés hallható.

A színezett UV-védő szigetelő üvegajtó jó áttekintést ad a tárolt borokról és csökkenti a káros UV-sugárzást. Az ergonomikusan kialakított rúdfogantyú kiemeli a finom dizájnt.

Annak érdekében, hogy borait különösen vonzó módon mutassa be, a Liebherr Vinothek bortároló szekrény mennyezetbe süllyesztett világítással van felszerelve (nincs LED világítás). Igényektől függően ez tartósan bekapcsolható.

konvekciós hűtés

Páratartalom szabályozás kapcsolható szellőztetéssel

A energiahatékonysági osztály

Éves energiafogyasztás: 168 kWh / 0,460 kWh 24 óránként

Zaj hangteljesítmény: 40 dB(A)

SN-ST klímaosztály

Palack kapacitása: 200

6 irányú vezérlés digitális aktuális hőmérséklet kijelzéssel az elülső házban

biztonsági termosztát

Fénycső, külön is bekapcsolható

színezett szigetelőüveg ajtó műanyag kerettel fekete színben

Rúdfogantyú, merev, fekete műanyag

Az elpárologtató fedele antracit

cserélhető ajtótömítés

nincs zár

HardLine kialakítás

Szín: matt fekete

 Teljes tárhely (1x padlópolccal együtt)

Katalógus Ár.: 863,00 EURO

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.