- 6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
- info@gastrogroup.hu
- +36-76-341-483
Termékcsoport sous vide rendszer
Anyaga rozsdamentes acél
Védelmi intézkedések Túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték
Hőmérséklet tartomány 35 -90 °C
Feszültség (V) 230V, 0,6 KW
Kulináris rendszer, amelyben a vákuumzáras ételeket pontosan szabályozott hőmérsékleten főzik. Ideális a la carte éttermek számára. Kiváló a csúcsidőn kívüli felkészüléshez. Az eredmények állandóan magas minősége. Nagy pontosságú termosztát, állítható (0,1°C) 35° és 90°C között. A ház teljesen rozsdamentes acélból készült. A szilikon szélű fedéllel légmentesen és vízmentesen zárható. Praktikus fogantyúkkal és leeresztő csappal. 6 részes rozsdamentes acél távtartóval.
Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.