ROASTER R 76

Termék

Modell: ROASTER R 76
Cikkszám: 103-R76
Garancia: 12 hónap
Ár: 6517 €

Méret

Szélesség: 968 mm
Mélység: 756 mm
Magasság: 1255 mm

Tulajdonságok

ROASTER Faszén sütő

Rács Méret: 735 x 590 mm

A szénsütő a professzionális nyitott grillsütő és a sütő kombinációja. A világ legspecializáltabb szakácsai használják, mivel mindenféle ételnek egyedi ízt ad, ugyanakkor növeli a konyha termelékenységét. Tökéletes kereskedelmi grillező berendezés minden élelmiszer-szolgáltató intézmény számára, mint például hagyományos éttermek, tavernák, szállodák, bisztró-kávézók stb. Egyszerre főzhet húst, halat, csirkét, hamburgert, steakeket, előételeket stb. 35% gyorsabb, mint egy nyitott hagyományos grill.

ROASTER MEGVÁLTOZTATJA EGY KERESKEDELMI KONYHÁBAN

  • SEBESSÉG: Gyorsabb, mint egy nyitott grill.
  • MINŐSÉG: Egyedi íz, textúra és lédússág minden ételhez. Tökéletesen sült és grillezett étel.
  • GAZDASÁGOS: A nyitott grill és a zárt sütő kombinációja. A légáramlás szabályozására szolgáló integrált kettős szellőzőrendszer csökkenti a szénfogyasztást.
  • KÉNYELEM: funkcionálisnak tervezték; a könnyen eltávolítható grillrács és a lágyan záródó ajtó, valamint a hamugyűjtő fiók és a zsírgyűjtő serpenyő csak néhány a könnyű használatot és tisztítást megkönnyítő jellemzők közül.
  • BIZTONSÁG: Megakadályozza, hogy a szakács állandó hőhatásnak legyen kitéve. A speciálisan kialakított tűzfékező sapka csökkenti a tűzveszélyt.

 

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.