PY M12

Termék

Modell: PY M12
Cikkszám: 3-P08PY10037

Méret

Szélesség: 1130 mm
Mélység: 1360 mm
Magasság: 720 mm

Tulajdonságok

PYRALIS Pizzasütő, Mechanikus  vezérlés 2 x 6 Pizza

Az Activestone rendszer

Az Activestone rendszer magas hőteljesítményű amely a tűzálló kő használatával csökkenti a melegítési időt  körülbelül 50% és energiafogyasztás akár 25% a piacon lévő hagyományos rendszerekhez képest. Ez a főzési és támogatási idő csökkenéséhez vezet 25%-nak felel meg. Az Activestone rendszer magában foglalja a fűtőelemek a tűzálló kő belsejében; így biztosítva a hőmérséklet nagyobb egyenletességét az egész felületen. Arra is alkalmas 550 °C-ig terjedő hőmérséklet; az Activestone rendszer RoHS szabványokat alkalmaz.

A Pizza Group megújította Pyralis sütőinek sorát, nagy hangsúlyt fektetve a termékekre esztétika. A modellek most még jellegzetesebbek, köszönhetően elegáns, letisztult és márkaerősítő dizájn. Pizzéria-tökéletes professzionális sütőink

új teszteken estek át, hogy megerősítsék kiváló teljesítményüket, szilárdságuk – intenzív használat után is – és egységes főzési garanciájuk, megfelelő a sokféle tészta számára, amelyek jelenleg forradalmasítják a pizza világát.

A Pyralis sütők kielégítik a pizza szakácsok igényeit, ha a megbízhatóságról van szó eszközök: teljesítmény, technológia, dizájn, szilárdság és minőség. Az egész Pyralis sor a nagy teljesítményű Activestone technológiával van felszerelve, kompletten fűtőelemekkel a tűzálló kő belsejében. Azoknak, akik még magasabbra vágynak hőhatékonyság, a teljes tűzálló készlettel ellátott változat is elérhető. Egy gyártott- Olaszország stílus, minőség és garancia.

A Pyralis sütőt úgy tervezték, hogy megfeleljen minden kereső szakember igényeinek egy jó berendezéshez, amennyire a nagy teljesítmény, a termékminőség és garantált eredményekről van szó. A sorozat jelenleg 32 modellből áll – 4 és 18 pizza közötti kapacitás; akár mechanikus, akár digitális vezérlőpanel, kamra és Activestone rendszer vagy egy alul felszerelt Activestone  rendszerrel és tűzálló készlettel az összes többi oldalon, a Pyralis sütő a tökéletes megoldás a pizzériája számára. A modellek erős rozsdamentes acél szerkezettel büszkélkedhetnek, könnyen nyitható ajtó és ergonomikus fogantyú. A főzőkamra fel van szerelve fontos, mégis jellegzetes kupak, amely kiemeli a sütő esztétikáját, miközben letisztult, összehangolt tulajdonságainak javítása. A Pyralis sütőhöz illő rozsdamentes acél kérésre páraelszívó is elérhető. Ultra-intuitív digitális vezérlésA panel programozott be-/kikapcsolási funkcióval büszkélkedhet, két programon kívül beállítható a pizzaszakács igényei szerint.

Kamra méretei:700 x 1050 x 150

Elektr.Telj.:400 V, 17,76 kW

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.