OSMO180 Osmosis Unit

Termék

Modell: OSMO180 Osmosis Unit
Cikkszám: GS-001

Méret

Szélesség: 107 mm
Mélység: 450 mm
Magasság: 450 mm

Tulajdonságok

Fordított ozmózis: száraz és fényes poharak és borospoharak

Tökéletesen tiszta szemüveget kaphat ozmotizált víz használatával

Az UNICA mosogatógép sorozathoz csatlakoztatott Osmo 180 fordított ozmózisos tisztítórendszer függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető. Nagy teljesítmény folyamatos öblítéssel, egyedi ozmózisrendszerrel minden igényre.

A fordított ozmózis (RO) révén, más néven hiperszűrés (HF) révén, egy sor speciális membrán megtartja a vízben jelen lévő ásványi anyagokat, megakadályozva azok átjutását, és lehetővé teszi demineralizált víz előállítását. Ez a víz ideális fizikai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy kereskedelmi mosogatógépeink, üveg- és edénymosóink a lehető legjobb körülmények között működjenek.

Mi az a fordított ozmózis?

A fordított ozmózis technikája, amelyet hiperszűrésnek is neveznek, egy olyan folyamat, amelyben az ozmotikus nyomásnál nagyobb nyomást alkalmaznak egy folyadékra, így az oldószermolekulák töményebb oldatból kevésbé koncentrált oldatba kerülnek. Ez a koncentrációváltozás egy membránon keresztül történik, amely képes megtartani és megakadályozni az oldott anyag áthaladását. Az oldott anyag kivonása után a tiszta oldószer szennyeződésektől mentes marad. Általánosságban elmondható, hogy a mosogatógépek ozmózisos rendszere egy szűrőnek tekinthető, amely megtisztítja a mosogatógépben használt vizet, így biztosítja az edények és poharak kiváló mosogatását, hatékonyan eltávolítja a vizet, a mikrocseppeket, a szagokat és a fényudvarokat.

– Az OSMO 180 ozmózis rendszert körülbelül 160/180 l/h névleges áramlási sebességre tervezték

Elektr.Telj.: 230 V, 0,4 kW

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.