MultiFresh® Next SL

Termék

Modell: MultiFresh® Next SL
Cikkszám: PB0520F00AL0010

Méret

Szélesség: 870 mm
Mélység: 970 mm
Magasság: 870 mm

Tulajdonságok

MF NEXT SL

Az R290 természetes hűtőközeggel ellátott, környezetkímélő gyorshűtő moduláris felépítésű, funkcióit és felszereltségét tekintve konfigurálható. Gyorsan lehűti az ételeket +3°C-ra, vagy sokkhatás lefagyasztja az étel magját -18°C-ra. A gyorshűtési folyamat azonnal, forróról indul, 90 °C-os maghőmérsékletnél, és az alacsony plusz tartományban marad, így meleg étel bármikor hozzáadható. A gyors hűtés megőrzi az élelmiszer színét, állagát és minőségét, és meghosszabbítja az eltarthatóságát. Az Excellence konfiguráció további melegítési funkciói további alkalmazási lehetőségeket nyitnak meg.

funkciókat

2 elérhető konfiguráció Alapvető: ez a konfiguráció tartalmazza a gyorshűtés, a gyorsfagyasztás, a hűtőtárolás, a fagyasztott tárolás és a non-stop gyorshűtés és fagyasztás funkcióit.

A hűtési ciklus az élelmiszer betöltésekor azonnal elindul, 90 °C-os maghőmérsékleten, ezzel garantálva az élelmiszer frissességének és minőségének megőrzését. Kiválóság: Ez a konfiguráció 12 funkciót kínál. Az Essential konfigurációban található hideg funkciókon kívül a következőket végezheti el: leolvasztás, melegen tartás (65°C), regenerálás, alacsony hőmérsékletű főzés, erjesztés, pasztőrözés és szárítás. – Az MF Next gyors hűtési ciklusok az étel maghőmérsékletét nagyon forróról +3°C-ra csökkentik, így az a hőmérsékleti tartomány, amelyben a legnagyobb a baktériumszaporodás, gyorsan áthalad, és az élelmiszer hosszabb ideig friss marad. – A gyorshűtési ciklusok az élelmiszerben lévő vizet mikrokristályokká alakítják, amelyek megőrzik a sejtszerkezetet. Felolvasztás után semmi sem fog kifolyni. 3 teljesítménycsomag elérhető Standard: Ez a teljesítménycsomag 25 kg-os kapacitást garantál gyorshűtésben és fagyasztásban. Az Essential konfigurációban a teljesítményt az elpárologtató és az egysebességes (AC) ventilátorok, valamint a hermetikusan zárt dugattyús kompresszorok biztosítják. Az Excellence konfigurációjú egységek elektronikus 5 sebességes „EC” ventilátorokkal működnek. 4-es klímaosztály (30°C környezeti hőmérséklet). Turbó: A hűtőteljesítmény akár 30%-kal is megnőtt az 5-fokozatú „EC” elektronikus ventilátoroknak, amelyek -40° és +85°C között szabályozzák a hőmérsékletet, a scroll kompresszoroknak és az egyfokozatú kondenzátorventilátornak köszönhetően. A készülék kiváló teljesítményt garantál 40°C feletti környezeti hőmérsékleten, és az 5-ös klímaosztályba tartozik. Eco Silent: A standard teljesítménycsomag kiegészítő zajszigeteléssel van felszerelve. Nagyon csendes az 5 fokozatú elektronikus párologtató ventilátoroknak (EC), amelyek -40°C és +85°C közötti hőmérsékletet kezelnek, valamint a változtatható sebességű elektronikus kondenzátorventilátoroknak (EC) köszönhetően. 4-es klímaosztály (30°C környezeti hőmérséklet). Megjeleníti és jelzi a 4,3 hüvelykes kijelzőt kapacitív képernyővel és fehér LED-sávval, amely a folyamatban lévő ciklus előrehaladását mutatja. A hangjelzés állítható. 10″-es kijelző kapacitív képernyővel és színes LED sávval, amely a folyamatban lévő ciklus előrehaladását mutatja. A hangjelzés állítható. – A műszerfal/munkaképernyő egyedileg tervezhető. – Egyedi ciklusokkal programozható. – Könyvtár az ügyfél és az Irinox által létrehozott összes ciklussal. – Naptár a ciklusok megtervezéséhez, idő előválasztás lehetséges.

Kapacitás fúvós hűtési ciklusonként (90°C és +3°C között): 40 kg

Kapacitás gyorsfagyasztási ciklusonként (90°C és -18°C között): 40 kg

 

Konténerek száma: 8 x GN1/1 vagy 600×400 mm

Teljesítményfelvétel max.üzemnél: 230 V, 1,6 kW

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.