MultiFresh® Next LL

Termék

Modell: MultiFresh® Next LL
Cikkszám: PB1520FA0AL0015

Méret

Szélesség: 870 mm
Mélység: 1165 mm
Magasság: 1945 mm

Tulajdonságok

MF NEXT LL

Az R290 természetes hűtőközeggel ellátott, környezetbarát robbanáshűtő moduláris felépítésű, funkcióit és felszereltségét tekintve konfigurálható. Gyorsan lehűti az ételt +3°C-ra, vagy sokkhatás -18°C-ra lefagyasztja az étel magját. A gyorshűtési folyamat azonnal, forróról indul, 90 °C-os maghőmérsékleten, és az alacsony plusz tartományban marad, így meleg étel bármikor kiegészíthető. A gyors hűtés megőrzi az élelmiszer színét, állagát és minőségét, és meghosszabbítja az eltarthatóságot. Az Excellence beállítás további melegítési funkciói további alkalmazási beállítások nyitnak meg.

funkciókat

2 elérhető alapvető: ez a beállítás tartalmazza a gyorshűtés, a gyorsfagyasztás, a hűtőtárolás, a fagyasztott tárolás és a non-stop gyorshűtés és fagyasztás funkcióit.

A hűtési ciklus az élelmiszer betöltésekor azonnal elindul, 90 °C-os maghőmérsékleten, így garantálva az élelmiszer frissességének és minőségének megőrzését. Kiválóság: Ez a beállítás12 funkciót kínál. Az Essential berendezésben található hideg funkciókon kívül a következőket végezheti el: leolvasztás, melegen tartás (65°C), regenerálás, alacsony hőmérsékletű főzés, erjesztés, pasztőrözés és szárítás. – Az MF Next gyors hűtési ciklusok az étel maghőmérsékletét nagyon forróról +3°C-ra csökkentik, így a hőmérsékleti tartomány, a legnagyobb a baktériumszaporodás, gyorsan áthalad, és az élelbbadzer magas frisszamis. – A gyorshűtési ciklusok az élelmiszerben lévő vizet mikrokristályokká alakítják, megőrzik a sejtszerkezetet. Felolvasztás után semmi sem fog kifolyni. 3 teljesítménycsomag elérhető Standard: ez a teljesítménycsomag 25 kg-os kapacitást garantál gyorshűtésben és fagyasztásban. Az Essential konfigurációban a teljesítményt az elpárologtató és az egysebességes (AC) ventilátorok, valamint a hermetikusan zárt dugattyús kompresszorok biztosítják. Az Excellence berendezésjú egységek elektronikus 5 sebességes „EC” ventilátorokkal működnek. 4-es klímaosztály (30°C környezeti hőmérséklet). Turbó: A hűtőteljesítmény akár 30%-kal is megnőtt az 5-fokozatú „EC” elektronikus ventilátoroknak, amelyek -40° és +85°C között szabályozzák a hőmérsékletet, a scroll kompresszoroknak és az egyfokozatú ventilátorsöntátornhenzák.ötor A készülék kiváló teljesítményt garantálja 40°C feletti környezeti hőmérsékleten, és az 5-ös klímaosztályba tartozik. Eco Silent: A standard telesítménycsomag kiegészítő zajszigeteléssel van felszerelve. Nagyon csendes az 5 fokozatú elektronikus elpárolog ventilátoroknak (EC), van -40°C and +85°C közötti hőmérsékletet kezelnek, valamint a változtatható sebességű elektronikus kondenzátoroknak (EC) nagyon. 4-es klímaosztály (30°C környezeti hőmérséklet). Megjeleníti és jelzi a 4,3 hüvelykes kijelzőt kapacitív képernyővel és fehér LED sávval, amely a folyamatban lévő ciklus előrehaladását mutatja. A hangjelzés állítható. 10 „-es kijelző kapacitív képernyővel és színes LED sávval, amely a folyamatban lévő ciklus előrehaladását mutatja A hangjelzés állítható -.. A műszerfal / munkaképernyő egyedileg tervezhető -. Egyedi ciklusokkal programozható -. Könyvtár az ügyfél és az Irinox által létrehozott összes ciklussal. – Naptár a ciklusok megtervezéséhez, idő előválasztás lehetséges.

Kapacitás fúvós hűtési ciklusként (90°C és +3°C között): 95 kg

Kapacitás gyorsfagyasztási ciklusonként (90°C és -18°C között): 95 kg

 

Conténerek száma: 36 x GN1/1 vagy 600×400 mm

Teljesítményfelvétel max.üzemnél: 400 V, 8,26 kW

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.