HELIA GN

Termék

Modell: HELIA GN
Cikkszám: HE-HELIAGN

Méret

Szélesség: 515 mm
Mélység: 435 mm
Magasság: 605 mm

Tulajdonságok

 

Füstölő Helia GASTRONORM

 

A HELIA füstölőt kéménycsatlakozás nélkül és opcionális páraelszívóval is használhatja bárhol, ahol egyszerű áramcsatlakozás van. Rövid főzési és füstölési idők, csak a szűrőfüstből származó alacsony füstszennyezés, 25°C körüli meleg- vagy hidegfüstölés a funkciók közé tartozik, illetve á la carte tálalásra is van lehetőség. A rendezvénygasztronómiát is kiemelheti, ha közvetlenül a vendégei előtt készíti el az ételt. Az univerzális készülékkel különféle ételek, például kenyér, tarte flambée vagy hawaii pirítós készíthető héjképződés nélkül. A hangsúly az egészséges, kalóriaszegény és tudatos készítésen van, hiszen zsiradék hozzáadása nélkül is főzhet. Ezt az egyenletes felső és alsó hő biztosítja befújt levegő vagy keringtető levegő nélkül. Anélkül, hogy kiszáradna, a lé megmarad, és kevesebb kalóriával maximalizálja az ízt.

Könnyedén, rövid idő alatt készítsen füstölt különlegességeket a Helia Smokerben (melegen vagy hidegen füstölt): Használja ki a Helia Smoker Helia 48 elektromos nyomáskamrás főző- és füstölő sütőjének előnyeit, és kínálja vendégeinek és vásárlóinak friss, valódi füstölt ételeket.

A rendezvénygasztronómiát is kiemelheti, ha közvetlenül a vendégei előtt készíti el az ételt. Az univerzális készülékkel különféle ételek, például kenyér, tarte flambée vagy hawaii pirítós készíthető héjképződés nélkül. A hangsúly az egészséges, kalóriaszegény és tudatos készítésen van, hiszen zsiradék hozzáadása nélkül is főzhet. Ezt az egyenletes felső és alsó hő biztosítja befújt levegő vagy keringtető levegő nélkül. Anélkül, hogy kiszáradna, a lé megmarad, és kevesebb kalóriával maximalizálja az ízt.

Jellemzők:

Belső és külső héj, valamint csepptálcák és lapos rácsok rozsdamentes acélból – nincs festék és zománc letöredezése vagy átrozsdásodása

A teljesen szigetelt duplafalú konstrukció rövid felfűtési időt és alacsony hőveszteséget biztosít

a készülék a főzési idő 60%-áig áram nélkül működik!

Szorosan hegesztett ház – nem képződik nedvesség a dupla köpenyben

Minden elektromos alkatrész védelme

Ellenőrző lámpák és kapcsolók az előlapon

könnyű kezelhetőség

Fűtés termosztatikus szabályozással időzítő

Az optimális füsteloszlás, a nyomás és az egyenletes hőmérséklet eredménye az optimális főzés és a füstölt étel aranybarna színezése!

A legmodernebb technológia az elektromos dohányzók körében!

bárhol használható

kéménycsatlakozás vagy páraelszívó nélkül

elég egy egyszerű tápcsatlakozás

 Telj.: 230 V, 2,5 kW

 Méret: 515 x 435 x 605 mm

Összesen 5 Edény: GN 1/1 GN 1/2 GN 1/3 konténerekhez és rácsokhoz, a nyílások közötti távolság: kb. 40 mm

 CE tanúsítvány

 Hőmérséklet-tartomány 250 °C-ig

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.