GEORGIA 1500 SQUARE

Termék

Modell: GEORGIA 1500 SQUARE
Cikkszám: 17-1435020

Méret

Szélesség: 1500 mm
Mélység: 750 mm
Magasság: 1320 mm

Tulajdonságok

GEORGIA SQUARE

 Square modellsorozat a Georgia cukrászszekrények széles körben elterjedt kategóriájába tartozik. Kialakítása azokat a vásárlókat szólítja meg, akik szokatlan módon szeretnék megnyerni az embereket.

A négyzet alakú modellek rozsdamentes acél, kettős hőszigetelő üveg és egyenes megjelenésének kombinációja megkülönbözteti a szokásos, lekerekített formájú egységektől.

Ezek a vitrinek édességek és péksütemények árusítására szolgálnak. A modellkínálat hideg, meleg és semleges változatból áll.

Minden polc alatt fluoreszkáló lámpa található, ami növeli a kiállított áruk vonzerejét. A COLD modell üvegpolcokkal rendelkezik, a HOT rácsokkal van ellátva. Minden üvegrész (a polcok kivételével) hőszigetelő dupla üvegből készül.

A hátsó tolóajtók könnyű hozzáférést biztosítanak az egységhez. A vitrint az elektronikus vezérlőegység automatikusan vezérli, beleértve az automatikus leolvasztást is. A COLD modell belső tér tökéletes hűtését a kényszerített levegőkeringtetés biztosítja.

 A kiállított termékek kiszáradásának elkerülése érdekében a HOT modell alján víztartállyal van felszerelve. A tartály felett elhelyezett fűtőelemek enyhe vízpárolgást okoznak a kiállítási területre – visszanedvesednek.

A Square sorozat görgőkkel van felszerelve a jobb kezelhetőség érdekében. A hátsó kerekeken fékek vannak.

  • Elektr.Telj.: 230V, 0,711 kW

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.