- 6050 Lajosmizse, Gyártelep 2.
- info@gastrogroup.hu
- +36-76-341-483
Fixpan: befőtt pasztőröző is.
A Fixpan a legegyszerűbb és legközvetlenebb eszköz nagy mennyiségű étel elkészítéséhez.
A piac egyik legszélesebb választékával.
Fix vízforraló elektronikus vezérléssel.
Rengeteg funkció, a legjobb formában. Firex garanciával.
Tűzhely elektronikus vezérléssel, amely lehetővé teszi a folyamat hőmérsékletének beállítását a maximális pontosság érdekében. Tulajdonságainak köszönhetően vízbe merülő pasztőrözőként is használható. Ehhez a folyamathoz javasoljuk a pasztőröző készlet felszerelését, amely az árban tartalmazza a vízkeringtető rendszert és a magszondát, amely lehetővé teszi az edény belsejében a hőmérséklet pontos leolvasását.
Gáz-, elektromos- és gőzfűtéses változatban kapható, 100-500 literes kapacitással és hermetikus fedéllel (opcionális).
Gáz változatok 100. 150. 200. 300. 500 liter
Fűtés rozsdamentes acélból készült nagy teljesítményű csőégőkkel. Automatikus gyújtás és lángvezérlő rendszer gyújtóégő nélkül. Fűtést elektronikus kártya vezérel, minimum 2°C automatikus bemenettel a beállított ALAPJELZÉS előtt és nyomáskapcsolóval.
Elektromos változatok 100. 150. 200. 300. 500 liter
Fűtés „Incoloy 800” ötvözet páncélozott ellenállásokkal az üreg belsejében. Termikus energiatakarékosság automatikus beavatkozással a kiválasztott hőmérséklet elérésekor.
A Baskett az a mixeres edény bérétkeztetéshez és vendéglátáshoz, amely végtelen számú recept elkészítését kínálja egyszerű módon, a hozzávalók tökéletes és automatikus keverésével.
A melegítés kíméletes és közvetett, így a legfinomabb előkészületek is garantáltak, és a Baskett-nek köszönhetően nem igényelnek állandó felügyeletet. Szövetséges a konyhában, amely lehetővé teszi, hogy tapasztalatait sok ember szolgálatába állítsa. Hatékony, kompakt és sokoldalú.
Edény keverővel minden egyes keverékhez, mindegyikhez saját főzési mód tartozik.
A Baskett-tel a fürdőkádban történő főzési lehetőségnek köszönhetően kiegyensúlyozott előkészületek készülnek, tiszteletben tartva az étel tápanyagait és a legkényesebb vegyületeket, amelyek nem tűrik a túlzott hőváltozást. A közvetett gőzfűtés és ezt követő hűtés (Cook & Chill rendszer) különösen alkalmas folyékony élelmiszerek, például szószok, szószok, levesek és krémek feldolgozására. Ezenkívül a turmixgép jelenléte csökkenti a kézi munka szükségességét, és lehetővé teszi a tészta, rizs, főtt hús és zöldségek tökéletes főzését.
FTC: Firex Touch Control
Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.