ECO

Termék

Modell: ECO
Cikkszám: 151-710
Garancia: 12 hónap
Ár: 2396 €

Méret

Szélesség: 420 mm
Mélység: 427 mm
Magasság: 492 mm

Tulajdonságok

RAGUS® Eco A termikus készülékek fejlesztésében és gyártásában szerzett sokéves tapasztalat kifizetődik! A RAGUS® Eco-val olyan melegítő vitrint kap, amely a maximális funkcionalitást az optimális energiafelhasználással ötvözi. De ez még nem minden. A modell a könnyű használhatóság és az alacsony vételár miatt is pontszámot ér el. Sok technológia, praktikus használat Legyen szó sült húsról, baromfihúsról vagy cipóról – a RAGUS® Eco élelmiszerrel meleg marad, és a legjobb oldaláról mutatja meg magát. A készülék ventilátor nélkül csendes melegséggel működik, a készülék belsejében a páratartalom egyedileg szabályozható a Gastronorm csészékbe víz hozzáadásával. Praktikus részlet: Szükség esetén a belső tér párásítható egy további, könnyen feltölthető víztartály segítségével. Az üveg érintéses beviteli mező könnyen kezelhető és különösen könnyen tisztítható. Meglehetősen hatékony A két integrált fűtőelem áramkör párhuzamos működése csak felfűtéskor és hirtelen hőmérséklet-csökkenés esetén megy végbe. Melegen tartás üzemmódban a radiátorok felváltva fűtenek – ezzel áramot takarítanak meg és megnövelik élettartamukat. Előnyök az Ön sikeréhez Ideális eszköz az ételek melegen tartásához és bemutatásához – különösen a cipókhoz és sült húsokhoz, valamint minden sült, sült vagy sült ételhez Konvekciós ventilátor nélküli pult a kiváló ételminőség érdekében Olcsó megvásárolható, gazdaságos energiafogyasztás Praktikus és egyszerű -Care érintőképernyős kezelőpanel üvegből Egyszerű, azonnali indítás, mert csatlakoztatható

RAGUS. Innováció Ausztriából. A hagyományos RAGUS cég Ausztria piacvezetője a vendéglátó- és termokészülékek piacán. A cég St. Andrä-Wördern-i központjában kiváló minőségű termékeket és sorozatokat, valamint egyedi megoldásokat fejlesztenek és gyártanak a legújabb minőségi szabványok szerint.

 Hőmérséklet-tartomány 30 – 120°C 

Kapacitás : 2 x 1/2 GN*

Jellemzők: Rozsdamentes tartály (minden szabvány 1/2 Gastronorm tartály használható), perforált betétek – alul vágódeszkával, tökéletes megvilágítás 4 x 25 W-os halogén sütőlámpával, 1 vízfiók rozsdamentes acélból 1.4301 Információ: kihúzható támasztékok és vágódeszka az áruk praktikus eltávolításához. A belső tér ventilátor nélküli alulról történő fűtése nagymértékben csökkenti az élelmiszerek kiszáradását. Elektronikusan vezérelt hőmérséklet-szabályozás, érintőpanel és kijelző a hőmérséklet és az újraindítási idő beállításához (24 óráig előre programozható) a készülék automatikus be- és felfűtéséhez. Optimális belső világítás a két oldalra szerelt sütővilágításnak köszönhetően (2 db).

Elektr.Telj.: 230 V, 2,0 kW

 

 

Kapcsolatfelvétel

Képek

További
termékeink

Üzenj nekünk!

Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.