Szerviz

Vásároljon tőlünk, szervizeltessen velünk!

Nem csak segítünk, hanem javítunk és tanáccsal is ellátjuk Ügyfeleinket!

Cégünk saját szervizzel rendelkezik, amely a gépek beszerelésén, beüzemelésén túl ellátja a garanciális és azon túli javításokkal járó feladatokat. Biztosítja a zavartalan alkatrészellátást, valamint igény szerint szerződések alapján a vendéglátóipari egységek teljes és rendszeres karbantartását is.

Kiemelt felelősséggel kezeljük a tőlünk vásárolt készülékek üzemképességét! A készülékek üzemzavara Önnek kellemetlenségeket, idő- és forgalomveszteséget jelent.

Mi az Ön segítségére vagyunk, hogy a vásárolt készüléket hosszú ideig és gazdaságosan üzemeltethesse, ebben széles választékú alkatrészraktárunk is támogatást nyújt. Ott vagyunk Ön mellett, az Ön segítségére!

A Gastrogroup Szerviz Kft. fő profilja professzionális nagykonyhai berendezések forgalmazása, szállítása, telepítése és szervizelése.

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a szaktanácsadáson kívül a helyszíni felmérés, komplett számítógépes technológiai 3D tervezés, elrendezési rajzok készítése (installációs tervek), víz-, gáz- lefolyó és elektromos csatlakozási pontok meghatározása, valamint a tervezést követő hatósági véleményeztetéshez kapcsolódó információk átadása.

Fő célunk az európai vendéglátók ellátása, megbízható, esztétikus, előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő eszközökkel, tisztességes versenyképes áron, kiváló szervizháttér biztosításával.

Partnereink részére (hotelek, közétkeztetés és vendéglátó egységek) kialakítjuk az egyedi konyhakoncepciót, ahol a minőség és a rugalmasság egyben létrehozza az eredményes üzleti működést.

Előtérbe helyezzük a színvonalas minőségű, általunk legjobbnak megítélt ár-, érték-, élettartamú, készülékek alkalmazását az olcsóbb kategóriájú gépekkel szemben is, így a legmagasabb igényeket is ki tudjuk elégíteni, ha nagykonyhai berendezések kivitelezéséről van szó.

Nagy hangsúlyt fektetünk speciális berendezések beszerzésére és forgalmazására is.

szerviz előtt

szerviz után

Üzenj nekünk!

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.