FOOD REVOLUTION

FOOD REVOLUTION

FOOD REVOLUTION

 

A csapat

A konyhafőnökünk 4 évig dolgozott Michelin-csillagos étteremben, majd Marbellán Richard Branson luxusvilláiban főzött komplett menüket privát séfként a felső tízezernek. A csapat többi tagja is több év külföldi és neves magyar éttermekben való munka után jött át hozzánk.

Minőség és egészség

A teljes kínálatunk minőségi alapanyagokból készül. Nem használunk cukrot, helyette glicint. Nyílgyökér liszttel, xanthannal sűrítünk. Igaziolivától rendelt olivaolajjal főzünk (amit csak egyszer használunk), kókuszzsírban sütünk.

Természetes táplálékon nevelt állatok húsait dolgozzuk fel, hazai, megbízható termelőktől szerezzük be a szezonális zöldségeket. Házi tejtermékeket használunk és nagyon odafigyelünk, hogy magas minőségű alapanyagokból készítsük elételeinket.

 

Gáspár Gábor

További
referenciáink

Üzenj nekünk!

Ez az oldal sütiket használ, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az oldal használatával beleegyezik ebbe.